Lifestyle Coaching

De beste versie van jezelf zijn

Vol vertrouwen, met plezier en energie je leven leiden. Dat kan echt!

Het kan er zomaar insluipen, je zit niet lekker in je vel. Hebt weinig energie, slaapt slecht, je beweegt te weinig en/of vind jezelf net iets te zwaar. Je hebt misschien het gevoel de grip op je lijf en leven kwijt te zijn.

Het moet anders vind je, maar je weet even niet hoe en misschien ook niet wat je wilt. Ervaart wellicht een gevoel geleefd te worden.

Met behulp van een lifestylecoach zet je je leven weer op de rit.

Wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik. Drie belangrijke vragen om zo nu en dan bij stil te staan. Door allerlei situaties om je heen kan het zomaar zijn dat je even het overzicht kwijt bent. Leef je nog het leven waar je gelukkig van wordt? Hoe ga je om met alles wat er om je heen gebeurt? Sommige omstandigheden zijn niet te veranderen maar hoe je er naar kijkt wel.

Wellicht spelen er andere zaken waar je mee rond loopt. Loopt de interactie met de mensen om je heen niet lekker, speelt er een reorganisatie op je werk of voel je je gestrest. Misschien word je gek van de overgang of speelt er iets anders. Mis je een gevoel van zingeving of weet je het allemaal even niet meer. Met behulp van een lifestylecoach zet je je leven weer op de rit.

enct lifestyle coaching tell me, what is it you plan to do with you one wild and precious life? - mary oliver
Tell me, what is it your plan to do with you one wild and precious life? - Mary Oliver
lifestyle-coaching

Wat levert lifestylecoaching je op?

De beste versie van jezelf zijn. Vol vertrouwen, met plezier en energie je leven leiden. Dat kan echt!

Samen met je lifestylecoach werk je in 5 of 10 sessies toe naar de beste versie van jezelf. Naar geluk, welzijn, rust, energie, lekker in je vel zitten en zin in het leven. Je voelt je mentaal en fysiek weer aantrekkelijk, fit en sterk.

Het ENCT traject, “lifestyle-coaching”

  • 90 euro voor 1 sessie

  • 5 x lifestyle coaching = 425 euro

  • 10 x lifestyle coaching = 800 euro

Prijzen zijn inclusief btw.

Lifestyle coaching is geschikt voor psychisch gezonden mensen. Coaching is geen therapie. Om trauma’s uit het verleden te verwerken ga je in therapie.

neem contact met mij op

Please enter your name.
Please enter a valid email.
Please enter a message.
Please check this field.