Kennismaking voeding en beweging

Lekker in je vel en meer energie dan je ooit voor mogelijk had gehouden

Regelmatig bewegen en stralend de dag door. Dat is het resultaat van het traject kennismaken voeding en beweging.
Ook al kun je je er nu helemaal niets bij voorstellen. Het kan echt!

Eigenlijk weet je wel dat het anders moet. Of dat je anders wilt. Maar waar te beginnen? Misschien vind je de stap naar een sportschool veel te groot. Is je conditie zo slecht dat je je daarvoor schaamt. Vergelijk je jezelf met al die slanke en fitte mensen. Word je al moe bij de gedachte aan een trainingsbroek. Vind je het doodeng om ergens alleen op af te stappen. Heb je het idee dat er voor jou geen resultaten meer te behalen zijn. Ben je helemaal klaar met diëten.
Maar ergens vertelt een stemmetje binnen in jou dat je ook aan de slag wilt. Dat het goed zou zijn om te bewegen en gezondere eetkeuzes te maken. Wat je reden ook is, bij ons ben je op de goede plek. Deze serie kennismaken met voeding en bewegen is speciaal gericht op mensen die geen tot weinig conditie hebben en zichzelf te zwaar vinden.

Je resultaat? Na 10 weken steek je lekker in je vel, heb je meer energie dan je ooit voor mogelijk had gehouden, weet je hoe fijn (echt!) en belangrijk het is om te bewegen en ga je stralend de dag door. En waarschijnlijk ben je ook een paar kilo kwijt. Hoe mooi is dat.

10 wekelijkse bijeenkomsten waarin je kennis tot je neemt en beweegt onder leiding van een gediplomeerd gewichtsconsulent en coach/trainer. Elke week komt een ander thema, gerelateerd aan voeding, aan de orde. Denk hierbij aan specifiek op jou afgestemde thema’s en meer algemenere thema’s zoals het maken van gezonde(re) keuzes, wat doet suiker met je lijf, wat is een gezond eetpatroon, stress en eten, hoe saboteer jij jezelf en nee-zeggen. Ook gaan we bewegen, afgestemd op jou wensen en niveau. Je kunt bijvoorbeeld denken aan wandelen, powerwalken, strandwandelen, yoga, pilates, stretchen en fietsen.

enct kennismaking-voeding-en-beweging

Je volgt geen dieet maar op basis van de kennis die je tijdens deze bijeenkomsten op doet ga je als vanzelf andere keuzes maken in je eetpatroon.

  • Euro 75 voor 1 sessie

  • 5 x kennismaking voeding en beweging = 350 euro

  • 10 x kennismaking voeding en beweging = 650 euro

Prijzen zijn inclusief btw.

Lifestyle coaching is geschikt voor psychisch gezonden mensen. Coaching is geen therapie. Om trauma’s uit het verleden te verwerken ga je in therapie.

neem contact met mij op

Please enter your name.
Please enter a valid email.
Please enter a message.
Please check this field.