Over ENCT

Mijn naam is Esther Nederkoorn

en ik ben de oprichter en eigenaar van ENCT. Ik ben gespecialiseerd in preventie en behandeling van spanning gerelateerde klachten en in het begeleiden van mensen naar een gezond gewicht.

Ik weet waar ik het over heb. Na het volgen van diverse trainer- en coachopleidingen heb ik in 2018 de HBO-geaccrediteerde (SNRO) opleiding tot stresscounselor afgerond. Daarnaast ben ik gediplomeerd gewichtsconsulent en sta ik ingeschreven bij de BGN (Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland). Ik houd mijn kennis graag up to date en volg met regelmaat nascholingen. De laatste was een masterclass succesvolle gedragsverandering. Door als assistent docent bij Sonnevelt Opleidingen studenten op te leiden tot stress- en burn-out coach houd ik mijn kennis op peil. Ook heb ik diverse yogadocentopleidingen en de opleiding runningtherapie (geaccrediteerd door SNRO, Atletiekunie en beroepsvereniging running therapie Nederland) afgerond.

Ik ben een energieke, no-nonsense, positieve, betrokken en doelgerichte persoonlijkheid. Serieus waar het moet en luchtig waar het kan. Hou van het leven, van yoga en rennen, van lekker eten en zwemmen. Van vrienden, familie, zon, zee en strand, droge witte wijn, vakantie en mooie jurken. Van leren, studeren en gezelligheid.

Ik geloof niet in quick fixes. Wel in blijvend resultaat.

enct nl esther nederkoorn (4)

neem contact met mij op

Please enter your name.
Please enter a valid email.
Please enter a message.
Please check this field.