Stress

Wil jij van je stress af. Je minder zenuwachtig voelen. Meer genieten. Minder piekeren. Je relaxter voelen. Minder angst ervaren. Je minder opgefokt voelen. Meer rust. Beter slapen. Meer grip op je tijd. Minder hyperventileren. Beter ademen. Je ontspannen voelen. Een betere gezondheid. Meer energie. Of met minder stress door een reorganisatie of re-integratie traject heen?

enct home snel van je stress af
enct stress snel van je stress af-burn out

Ik zou het je graag anders vertellen maar in de regel ben je niet binnen vier maanden uit een burn-out. Afhankelijk van de ernst en duur van je klachten is er soms eerst een fase van rust nodig om de fysiologische processen in het lichaam te herstellen.

In die fase kan ik je voorlichting geven, perspectief bieden en samen met jou een dagstructuur opstellen.

Runningtherapie is een beproefd middel om uit een burn-out te komen. Hardlopen, maar dan anders. We zetten de trainingssessies in om door middel van coaching je gedachten te ordenen, te laten ontspannen, vertrouwen in je lijf te krijgen en aan een volwaardige ademhaling te werken. Runningtherapie is maatwerk en geschikt voor zowel beginnende als ervaren hardlopers.

enct stress runningtherapie II
enct stress wandelcoaching

wandelcoaching

Als je wandelt komt je lichaam in actie en kom je letterlijk in ‘beweging’. Ook gaan ‘denkers’ makkelijk naar hun gevoel. En dat is mooi, waar daar zit vaak het antwoord op je vraag. Alle zintuigen worden gestimuleerd, waardoor op verschillende manieren bewustwording ontstaat. De natuurlijke symbolen en metaforen brengen inzicht en ondersteunen de woorden die de coach gebruikt. Heel vaak is zo’n natuurlijk beeld veelzeggend en zo betekenisvol, dat woorden niet nodig zijn.